Persondatabeskyttelse

Vi lever op til alle bestemmelser i persondataloven og vil gerne give dig en god og tryg oplevelse, når du handler hos os på Marmoroggranit.dk

 

Webshop – Marmoroggranit.dk

 

For at du kan indgå en aftale med os via vores webshop, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mailadresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger udelukkende for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Marmor og Granit hvor de opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Marmor og Granit’s IT-afdeling, personale i kundeservice og vores IT-leverandører har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Den dataansvarlige på Marmoroggranit.dk er indehaveren hos Marmor og granit (ts@marmoroggranit.dk).

Oplysninger afgivet til www.Marmoroggranit.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Marmor og Granit har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Marmor og Granit via e-mail til kontakt@marmoroggranit.dk. Har du mistet din ordrebekræftelse, kan du få en ny ved at henvende dig til kontakt@marmoroggranit.dk.